Hvorfor er vi så seje?

  • Imprægneret, massivt træ
  • Overkommelige priser
  • Gratis fragt*

Du er vigtig for os!

I disse usikre tider får vi kræfter ved at vide, at vores produkter kan være med til at sørge for, at børnene forbliver børn og kan lege uden problemer.Derfor er sundhed og sikkerhed for alle familier en førsteprioritet. Af den årsag har vi allerede iværksat utallige foranstaltninger, både internt og eksternt hos dig derhjemme, til at stå denne udfordrende tid igennem på bedst mulige måde.

Vi leverer stadig ud af huset til dig!

Det er vigtigt for os at oplyse så tydeligt som muligt om leveringssituationen i øjeblikket. Der behandles usædvanligt mange onlinebestillinger i hele Europa, og det betyder, at der i øjeblikket forekommer forsinkelser i leveringskæden. Det skyldes på den ene side overbelastning af fragt- og pakketjenester i forbindelse med levering til kunderne, og på den anden side giver det forsinkelser i leveringen af materialer til os og deraf følgende forsinkelser i produktionen.

Status for din leverance sendes automatisk til dig, når bestillingen er lagt ind i produktionen. Du får en ny meddelelse, når varen er afleveret til fragt- eller pakketjenesten.

Vi undskylder mange gange for ventetiden og forsinkelserne. Vi arbejder på fuld kraft for at vende tilbage til den service, som du er vant til hos os.

Tag situationen alvorligt - det gør vi også!

Glem ikke at vaske hænder, at holde mindst to meters afstand og kun at nyse i albuen... Dette er råd, som vi alle har hørt nu utallige gange, og alligevel vil vi bede jer om at følge disse råd som beskyttelse af jeres egen sundhed. Hos os i FATMOOSE begyndte vi straks efter meddelelserne om de første forekomster at lade en stor del af vores personale arbejde hjemmefra. For de medarbejdere, som har arbejdsområder, der ikke kan dækkes fra hjemmekontoret, blev der iværksat interne sikkerheds- og hygiejnetiltag for at tilgodese den største grad af sikkerhed.

Vi siger tak!

Til allersidst vil vi gerne sige jer mange tak for jeres usædvanligt store forståelse. De seneste uger har endnu en gang bevist, hvor stor ansvarsbevidstheden og forståelsen er i vores FATMOOSE Community. Vi takker for de mange pæne beskeder vi har fået fra jer på det seneste, og som hjælper os alle til at se fremad i disse svære tider.

Vi ønsker at alle, som vores kunder, jeres venner og familier forbliver sunde og raske i denne tid. Vi ønsker, at vores legeredskaber vil bringe glæde til alle derhjemme i haverne. Vi vil som sædvanligt gøre vores bedste!

Mange tak, og forbliv sunde og raske
Dit FATMOOSE-Team