Hvorfor er vi så seje?

 • Imprægneret, massivt træ
 • Overkommelige priser
 • Gratis fragt*

Gynge

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

 • -10%

  JollyJim Air XXL

  Gyngebjælker 9x9 cm og stolper 7x7 cm

  Pris: 1.659,00 kr

  Special Price 1.489,00 kr

  Incl. 25% Moms.
 • -27%

  JollyJade Wave XXL

  Gynge tømmer med klatre tilbygning og surfbræt

  Pris: 3.299,00 kr

  Special Price 2.399,00 kr

  Incl. 25% Moms.
 • -20%

  JollyJess Royal XXL

  Dobbeltgynge med rutsjebane og tag

  Pris: 4.449,00 kr

  Special Price 3.559,00 kr

  Incl. 25% Moms.
 • JollyJane Style XXL

  Stilrent gyngestativ med 11x11 cm-tykke stolper

  Pris: 2.229,00 kr

  Special Price 1.999,00 kr

  Incl. 25% Moms.
 • JollyJack Star XXL

  Gyngestativ af træ med platform og rutsjebane

  Pris: 3.299,00 kr

  Special Price 2.969,00 kr

  Incl. 25% Moms.
 • JollyJungle Wild XXL

  Dobbeltgynge med klatremodul

  Pris: 2.869,00 kr

  Special Price 2.149,00 kr

  Incl. 25% Moms.
 • JollyJay Fast XXL

  Gyngestativ af træ med platform og rutsjebane

  Pris: 4.529,00 kr

  Special Price 4.069,00 kr

  Incl. 25% Moms.

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Småbørnsgynger fra FATMOOSE

Hvis du gerne vil være helt på forkant, kommer du ikke uden om én af FATMOOSEs iøjnefaldende småbørnsgynger. Og så er det lige meget, om du er på udkig efter et gyngestativ i topkvalitet eller et supersejt kombineret gynge- og klatrestativ for endnu mere sjov! FATMOOSE har det! Ligegyldigt om du gerne vil have en rutsjebane, et klatrenet, en stige eller en platform. Her kan børnene virkelig få afløb for deres energi og have det sjovt. Og med klatrestativerne fra FATMOOSE bliver det hele endda en smule sejere på grund af de fænomenale legemuligheder.
Vælg småbørnsgyngen JollyJim Air XXL, JollyJade Wave XXL eller JollyJack Star XXLL og sammensæt de mange gynge- og klatrevarianter i det enkelte redskab. Sammensæt dine yndlingsfarver og gå med det samme i gang med at indøve halsbrækkende kunster på din helt egen gynge. Nu kan du for alvor imponere vennerne med dine færdigheder!

FATMOOSEs småbørnsgynger nyder anerkendelse for deres gennemtænkte design og kvalitet, og så er de nemme at opbygge på grund af de medfølgende på én gang enkle og detaljerede vejledninger. Op og i gang med underholdningen på FATMOOSEs. gynge- og klatrestativer Kun fantasien sætter grænser!

Forrygende underholdning med småbørnsgyngen JollyJim Air XXL

Med FATMOOSEs småbørnsgyngen JollyJim Air XXL er du garanteret mange timers herlig underholdning. Bestig klatrevæggen, indtag platformen og sus derefter ned ad den seje hoprutsjebane. Og gør det én gang til. Og når du får brug for en pause, tager du plads på den underholdende FATMOOSE-gynge, sætter godt fra og nyder vindens susen. Det er FATMOOSE i en nøddeskal!

Med JollyJack Star XXL gyngen når gyngeglæden nye højder!

Er du kørt træt i almindelige gynger? Trænger du til noget nyt – et ekstra kick? Så kan du godt begynde at glæde dig til en tur med vores JollyJack Star XXL gynge! Dette gyngestativ har nemlig ikke kun en vildt fed luftgynge – du kan også overvåge terrænet fra udkigsplatformen eller give den gas på rutsjebanen. Med JollyJack Star XXL gyngestativet i haven skal du nok opnå stjernestatus i kvarteret, og dine gyngegæster kommer helt sikkert til at elske de vilde flyveture. FATMOOSE: Garanteret gyngesjov!