Hvorfor er vi så seje?

  • Imprægneret, massivt træ
  • Overkommelige priser
  • Gratis fragt*

Kontakt

Tilgængelighed

Du kan kontakte os via kontaktformularen og ved at ringe til os.

Fra mandag til fredag kan du kontakte vores tysksprogede og engelsksprogede kundeservice mellem kl. 9 og 16 på følgende telefonnummer: +44(0)330 8080 184
Vi beder dig om kun at ringe til os på hotlinjens åbningstider

Engelsk- og tysktalende kundeservice

Feedback

Er du tilfreds, eller har du forslag? Så fortæl os det. Vi er glade for vurderinger på TrustedShops, Trustpilot eller en anmeldelse på Google. Hvis du er utilfreds med noget, er du velkommen til at benytte kontaktformularen og rette henvendelse til vores kundeservice. De vil helt sikkert finde en passende løsning til dig. Er du en ægte fan, og ønsker du at fortælle om din oplevelse? Del dit billede eller din video på Instagram med hastagget #fatmoosemoment, eller send os et foto eller en video med en tekst til inspiration@fatmoose.de til vores website. Vi glæder os til din feedback!

Kunder fra hele Europa, som vi allerede har gjort glade, og som har delt deres eventyr med os, kan se se i ro mag i rubrikken Inspiration Lad dig inspirere!

Blogger

Du er blogger og vil gerne indgå samarbejde med os? Godt at høre! Send os blot en e-mail til cooperation@wickey.de, ihvor du fortæller lidt om dig selv, og hvordan du forestiller dig et fremtidigt samarbejde. Hvis du allerede har en PR-præsentation klar, kan du også sende os den. Så kan et kommende samarbejde komme endnu nemmere i stand!

Konkurrencer

Det gør du bedst ved at give os en like på Facebook. Her er du altid opdateret, uanset om du ønsker at vide mere om konkurrencer eller rabatkampagner osv.