Hvorfor er vi så seje?

  • Imprægneret, massivt træ
  • Overkommelige priser
  • Gratis fragt*

Info om FATMOOSE-kategorier

Generelt

Da vi er en ren onlineforretning, sælger vi hovedsaglig vores produkter via internet. På vores liste over forhandlere kan du finde en liste over alle salgsplatforme, hvor vores produkter også kan fås ud over vores webshop. Et lille insidertip til dig: Besøg regelmæssigt vores kanaler i de sociale medier. Her overrasker vi med jævne mellemrum med spændende (rabat)aktioner!

Desværre har vi ingen trykte kataloger. Miljøet ligger os meget på sinde. I vores webshop kan du finde alt, hvad du behøver til at skabe et unikt legested for dine børn.

For øjeblikket har vi ingen planer om et showroom. Men hvis du bor i nærheden, eller hvis din fører forbi, så er du velkommen til at kigge ind. Vi har opstillet en række legetårne på vores område. Naturligvis kan du også læse på vores side med feedback for at danne dig et indtryk af vores legetårne.

Alle vores legetårne er egnet til privat brug.

Da lovgivningen kan variere ikke blot internationalt men også regionalt, anbefaler vi, at du informerer dig om de gældende retningslinjer hos din kommune eller kommunens bygningsinspektorat.

Bortskaffelse

Sørg for, at afmonteringen udføres korrekt. Spørg din kommune, hvordan du bortskaffer det imprægnerede træ.

Vedligeholdelse

Som med enhver anden brugsgenstand, så kan legetårnene med tiden bære præg af brugen. Derfor anbefaler vi, at du regelmæssigt kontrollerer, at dit legeredskab er solidt fastskruet. Kontrollér også brædder og tilbehør.
Tips og oplysninger til vedligeholdelse kan du finde monteringsvejledningen til dit legeredskab.

Legetårne, legehuse og tilbehør

Se dig omkring i vores webshop. Tilbehøret, som tilbydes, kan nemt anbringes på alle legetårne. De enkelte tilbygningsmoduler kan for øjeblikket ikke (efter)bestilles separat.

Permanent forankring ved indstøbning i betonunderlag. Dette er afgørende for at legetårnet eller gyngen er så solidt forankret som muligt. Du kan se på den relevante produktside, hvilken type anker vi anbefaler.

Hos FATMOOSE kan du finde legetårne og legehuse med de forskelligste fodhøjder. Hvilket der er det perfekte legetårn til dig afhænger altid af forudsætningerne og dine ønsker: Er din have lille, og er dine børn først lige begyndt at klatre og gynge? Så er det sandsynligvis tilstrækkeligt med et legetår med en fodhøjde på 90 cm eller 120 cm og en kort rutsjebane. Store legetårne med 150 cm eller 210 cm fodhøjre og tilbygningsmoduler er supergode til større børn – og vil være legekammerater langt ud i fremtiden.

Det sidste billede i galleriet på den relevante produktside oplyser om din foretrukne artikels længde, højde og bredde.

Ror, kikkert og lignende kan monteres på ethvert legetårn, hvor du synes, det passer bedst. Rutsjebanen skal dog selvfølgelig passe til legetårnets fodhøjde.

Som hovedregel gælder der ingen grænse for, hvor mange børn der kan lege i tårnet. Men du skal huske på, at den enkelte platform ikke må belastes med en bærevægt på over 100 kg. De enkelte elementer som fx gynge og rutsjebane må aldrig belastes med mere end 50 kg.

De følgende værdier skal betragtes som en generel vejledning. Vores gynge-/tværbjælker kan belastes med i alt 100 kg, og vores standardbørnesæde i gyngerne kan bære 50 kg. De enkelte platformes bæreevne er på 100 kg.

Der findes ingen forskrifter med hensyn til privat brug af legeredskaberne. Men hvis dit legetårn er opstillet på et hårdt underlag som f.eks. stenet jord, så anbefaler vi, at du udlægger faldmåtter af hensyn til sikkerheden.

Gyngestativer og sandkasser

Som grundregel er dette muligt. Forudsætningen er en affjedrende gren uden forgreninger, der kan være farlige for dine børn, når de gynger. Vores runde gyngekroge er bedst til dette formål. Bemærk, at brugen af andre genstande sker på dit eget ansvar.

Ligesom for vores legetår skal også gyngernes stolper forankres ved indstøbning i beton. Du kan se på den relevante produktside, hvilke typer ankre vi anbefaler.

Generelt anbefaler vi at overholde en sikkerhedsafstand på to meter til andre store genstande/forhindringer.

De følgende værdier skal betragtes som en generel vejledning. Vores gynge-/tværbjælker kan belastes med i alt 100 kg, og vores standardbørnesæde i gyngerne kan bære 50 kg.

Du kan ikke købe sand hos FATMOOSE. Legesand i høj kvalitet til dine børn kan du finde i ethvert velassorteret byggemarked.

Den lille spalte mellem brædderne og mellem dæksel og kasse modvirer dannelse af skimmelsvamp på grund af indelukket fugtighed.

Vores træ er tykimprægneret. Ved denne forarbejdningsprocedure presses imprægneringsmidlet ind i træet under højt tryk. Denne procedure beskytter ikke kun træet mod vejrlig, men virker også forebyggende på organismer, hvis angreb kan ødelægge træet.
Du kan selv aktivt forebygge skimmelsvamp ved at pakke træet ud straks ved leveringen og opbevare det tørt indtil monteringen.