Hvorfor er vi så seje?

 • Imprægneret, massivt træ
 • Overkommelige priser
 • Gratis fragt

Gynge

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

 • JollyJim Air XXL

  Gyngebjælker 9x9cm og stolper 7x7cm

  Pris: 2.109,95 kr

  Special Price 1.369,95 kr

  Incl. 25% Moms.
 • JollyJade Wave XXL

  Gynge af kvadratisk tømmer med klatretilbygning og surfbræt

  Pris: 3.129,95 kr

  Special Price 2.499,95 kr

  Incl. 25% Moms.
 • JollyJack Star XXL

  Gyngestativ af firskåret træ med udsigtsplatform og rutsjebane

  Pris: 3.249,95 kr

  Special Price 2.599,95 kr

  Incl. 25% Moms.

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Småbørnsgynger fra FATMOOSE

Hvis du gerne vil være helt på forkant, kommer du ikke uden om én af FATMOOSEs iøjnefaldende småbørnsgynger. Og så er det lige meget, om du er på udkig efter et gyngestativ i topkvalitet eller et supersejt kombineret gynge- og klatrestativ for endnu mere sjov! FATMOOSE har det! Ligegyldigt om du gerne vil have en rutsjebane, et klatrenet, en stige eller en platform. Her kan børnene virkelig få afløb for deres energi og have det sjovt. Og med klatrestativerne fra FATMOOSE bliver det hele endda en smule sejere på grund af de fænomenale legemuligheder.
Vælg småbørnsgyngen JollyJim Air XXL, JollyJade Wave XXL eller JollyJack Star XXLL og sammensæt de mange gynge- og klatrevarianter i det enkelte redskab. Sammensæt dine yndlingsfarver og gå med det samme i gang med at indøve halsbrækkende kunster på din helt egen gynge. Nu kan du for alvor imponere vennerne med dine færdigheder!

FATMOOSEs småbørnsgynger nyder anerkendelse for deres gennemtænkte design og kvalitet, og så er de nemme at opbygge på grund af de medfølgende på én gang enkle og detaljerede vejledninger. Op og i gang med underholdningen på FATMOOSEs. gynge- og klatrestativer Kun fantasien sætter grænser!

Forrygende underholdning med småbørnsgyngen JollyJim Air XXL

Med FATMOOSEs småbørnsgyngen JollyJim Air XXL er du garanteret mange timers herlig underholdning. Bestig klatrevæggen, indtag platformen og sus derefter ned ad den seje hoprutsjebane. Og gør det én gang til. Og når du får brug for en pause, tager du plads på den underholdende FATMOOSE-gynge, sætter godt fra og nyder vindens susen. Det er FATMOOSE i en nøddeskal!

Småbørnsgyngen JollyJeff Top XXL – fed gyngning plus lidt ekstra!

Vil du gerne have lidt ekstra? Er en almindelig gynge for kedelig? Så ønsker FATMOOSE god fornøjelse med vores småbørnsgynge JollyJeff Top XXL, der garanterer mange timers herlig underholdning! Denne gynge løfter dig helt op under skyerne, og det samme gør klatrenettet. Vis, hvad du dur til! Når først du er oppe, kan du tage turen ned ad stigen på den anden side, før du starter forfra op ad klatrenettet. Her kan du og legekammeraterne opleve virkelig sjove ting og se, hvem af jer, der kan gynge højest. Garanti for FATMOOSE-sjov!